Новини
Kia Sportage повернув собі статус найбільш продаваного автомобіля в Україні

Kia Sportage повернув собі статус найбільш продаваного автомобіля в Україні

2018-07-04

Асоціація автовиробників України підбила підсумки продажів нових автомобілів у червні поточного року. За даними «Укравтопром» Kia Sportage знову став найпопулярнішим автомобілем на вітчизняному ринку.

Асоціація автовиробників України «Укравтопром» традиційно поділилася результатами продажів нових авто: у червні реалізація знизилися на 4,8% в порівнянні з попереднім місяцем і на 5,4% по відношенню до результату аналогічного періоду минулого року.

Для бренду Kia червень став досить успішним, адже компактний кросовер Kia Sportage повернув собі статус найбільш продаваної моделі у нашій країні не тільки в категорії кросоверів, а й на ринку нових автомобілів в цілому.

Подолати спад, викликаний значними коливаннями курсу Євро на початку 2018 року, дозволила комбінація відмінних споживчих якостей самого автомобіля, чий дизайн залишається актуальним, а комплектації приємно дивують продуманістю і насиченістю, а також виваженої цінової політики дистриб'ютора «Фалькон-Авто» (входить до складу Корпорації «УкрАВТО»). Нагадаємо, що Sportage 2018 року випуску до кінця липня можна придбати з вигодою до 2000 Євро* в залежності від рівня оснащення.

Вже у вересні на український ринок вийде рестайлінгова версія Kia Sportage, яка пропонує не тільки більш «свіжий» дизайн, але і ще більш вражаюче опційне наповнення.

* Сума вигоди включаючи ПДВ станом на 13.06.2018 р. Розрахунки в гривні за курсом, зазначеним на сайті www.kia.сом/ua на день виписки рахунку-фактури. Під «вигодою» мається на увазі різниця від зниження ціни в порівнянні з цінами, що діяли до 13.06.2018. Сума зниження залежить від моделі та комплектації автомобіля.

Open Chat